5 συμβουλές για να συνδυάσεις σωστά τα βραχιόλια.

Τα βραχιόλια είναι πάντα ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσεις λίγη επιπλέον αίσθηση στην εμφάνισή σου. Αλλά με τόσα πολλά διαφορετικά στυλ, υλικά και χρώματα για να διαλέξεις, μπορεί να είναι δύσκολο να μάθεις πώς να τα συνδυάσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Για αυτό και εδώ συνοψίσαμε τα πιο βασικά σε 5 συμβουλές για να συνδυάσεις τα βραχιόλια σου σαν επαγγελματίας:

1. Ανάμειξε τα υλικά: Η ανάμειξη διαφορετικών υλικών, όπως μέταλλο, δέρμα και χάντρες, δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση. Μπορείς επίσης να αναμείξεις διαφορετικές υφές, όπως λεία και τραχιά, για μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

2. Παίξε με το χρώμα: Χρησιμοποίησε βραχιόλια για να προσθέσεις ποπ χρώμα στο ντύσιμό σου. Επίλεξε βραχιόλια στην ίδια χρωματική οικογένεια ή διάλεξε συμπληρωματικά χρώματα για μια τολμηρή εμφάνιση. Μπορείς επίσης να αναμείξεις ουδέτερα χρώματα, όπως μαύρο, λευκό και χρυσό, για μια πιο κομψή και διαχρονική εμφάνιση.

3. Σκέψου το μέγεθος: Το μέγεθος των βραχιολιών σου πρέπει να ταιριάζει με το μέγεθος του καρπού σου. Τα χοντρά βραχιόλια φαίνονται υπέροχα σε μεγαλύτερα μεγέθη καρπού, ενώ τα πιο διακριτικά βραχιόλια είναι τέλεια για μικρότερα μεγέθη καρπού.

4. Σκέψου την περίσταση: Επίλεξε βραχιόλια που ταιριάζουν στην περίσταση. Για μια πιο επίσημη περίσταση, διάλεξε ένα ντελικάτο και απλό σχέδιο, όπως μία σειρά από πέρλες. Για μια πιο casual περίσταση, επίλεξε ένα τολμηρό και πολύχρωμο σχέδιο, όπως ένα βραχιόλι με χάντρες.

5. Τοποθέτησε τα όλα μαζί: ο συνδυασμός πολλών βραχιολιών δημιουργεί μια διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη εμφάνιση. Συνδύασε και «πάντρεψε» διαφορετικά στυλ, υλικά και χρώματα για μια μοναδική εμφάνιση. Το κλειδί είναι να διατηρήσεις τον συνδυασμό ισορροπημένο, τόσο με λεπτά όσο και με πιο ογκώδη βραχιόλια.

Ας συνοψίσουμε λοιπόν!

Όταν συνδυάζεις βραχιόλια, είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη το μέγεθος του καρπού σου, την περίσταση και τα υλικά και τα χρώματα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.

Με αυτές τις συμβουλές, είναι σίγουρο πως θα μπορείς να δημιουργείς τον τέλειο συνδυασμό βραχιολιών κάθε φορά!

Είμαι η Αλεξία, σχεδιάστρια των κοσμημάτων της Alex and the Jewel και θα χαρώ να διαβάσω ένα σχόλιο σου ή μία κριτική σου στη σελίδα μας στο Facebook εάν αυτό το άρθρο σου φάνηκε χρήσιμο!

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist