Πώς να φορέσεις τα statement κοσμήματα σου

Τα statement κοσμήματα, είτε είναι κολιέ είτε σκουλαρίκια είναι ένας απίθανος τρόπος να προσθέσεις λίγη υπερβολή στην εμφάνιση σου! Όμως ξέρεις πως να φορέσεις και να επιλέξεις το κατάλληλο statement κόσμημα για να φαίνεσαι super στυλάτη;

Περισσότερα
News
Alex
0 comments
189 views

Πώς να διαλέξεις το τέλειο κόσμημα δώρο

Όταν προσπαθιείς να επιλέξεις ένα κόσμημα για να το κάνεις δώρο, είναι λογικό να ανησυχείς λίγο για την επιλογή σου. Εάν επιλέγεις ένα κόσμημα για μια ιδιαίτερη περίσταση ή ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, τότε σίγουρα θέλεις και το δώρο σου να είναι ιδιαίτερο και να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου!

Περισσότερα
News
Alex
0 comments
186 views

Εσύ, "Μάρτη" φοράς;

"Μάρτης" αποκαλείται το έθιμο σύμφωνα με το οποίο, ένα φτιαγμένο από κόκκινο και άσπρο σχοινάκι βραχιόλι ή κλωστές που έχουν στριφτεί ή πλεχτεί σχηματίζοντας βραχιόλι, και φοριέται από την 1η Μαρτίου και για όλο τον μήνα, στην Ελλάδα αλλά και σε κάποιες άλλες χώρες.

Περισσότερα
News
Alex
0 comments
532 views

Πώς να διαλέξω κοσμήματα που ταιριάζουν με τον χρωματικό τόνο του δέρματος μου;

Πως μπορεί να μας βοηθήσει, το να γνωρίζουμε την απόχρωση του δέρματος μας, για να βρούμε τα ιδανικά για εμάς κοσμήματα;

Περισσότερα
Tips
Alex
0 comments
531 views

Πώς να συνδυάσεις τους κρίκους σου

Τώρα, υπάρχουν πολλοί τρόποι να φορέσεις τους κρίκους σου!Αφού αυτός ο τύπος σκουλαρικιών ήρθε ξανά δυναμικά στο προσκήνιο, διάβασε παρακάτω και μάθε πώς να υιοθετήσεις κι εσύ αυτή την τάση της μόδας!

Περισσότερα
Tips
Alex
0 comments
339 views

Τι είδους σκουλαρίκια να ταιριάξω αναλόγως με το χτένισμα μου!

Το να διαλέξεις τα σωστά σκουλαρίκια και να ταιριάξουν με το χτένισμα σου, είναι μία "λεπτομέρεια" που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στο σύνολο σου! Τα σκουλαρίκια είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ για να τραβήξουν τα βλέμματα στο πρόσωπό σου, όπως επίσης και να κάνουν μία εντυπωσιακή αντίθεση και με το χτένισμα σου! Για να σιγουρευτείς ότι το σύνολο είναι αυτό που θέλεις, είναι σημαντικό να κάνεις το σωστό συνδυασμό!

Περισσότερα
Tips
Alex
0 comments
317 views

Πώς να βρω το σωστό μέγεθος δαχτυλιδιού για μένα;

Εάν σου αρέσουν τα δαχτυλίδια, σε όποιο δάχτυλο και εάν προτιμάς να τα φοράς, θα πρέπει πάντα να γνωρίζεις το νούμερο του δαχτυλιδιού που θέλεις να παραγγείλεις

Περισσότερα
Tips
Alex
0 comments
522 views

Φροντίδα των κοσμημάτων μας

Και επειδή ο,τι αγαπάμε το φροντίζουμε, ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε, ας δούμε τι πρέπει να προσέχουμε στη φροντίδα των αγαπημένων μας αξεσουάρ!

Περισσότερα
Tips
Alex
0 comments
333 views
Product added to wishlist