Είμαι η Αλεξία, ο άνθρωπος πίσω από την Alex and the jewel.

Από παιδί μου άρεσε να μπερδεύομαι με τις χάντρες, τα κολιέ, τα κοσμήματα και αξεσουάρ της μαμάς μου και σιγά σιγά φυσικά με τα δικά μου! Τα πρώτα κοσμήματα που έφτιαξα ποτέ ήταν τα βραχιόλια φιλίας, μπορεί να τα θυμάσαι!

Καθώς περνούσε ο καιρός έβλεπα πως πάντα μου άρεσε να παρατηρώ τα κοσμήματα γύρω μου, όσα φορούσαν οι γυναίκες στο περιβάλλον μου, πώς τα συνδύαζαν αλλά και να ξεφυλλίζω ότι περιοδικό έπεφτε στα χέρια μου που αφορούσε μόδα, κοσμήματα και αξεσουάρ και τις νέες τάσεις στον κόσμο αυτόν κάθε χρονιά!

Πριν από κάποια χρόνια λοιπόν τυχαία μπήκα σε ένα μαγαζί με υλικά για κοσμήματα, καθώς μου τράβηξε την προσοχή οι ημιπολύτιμοι λίθοι που υπήρχαν στην βιτρίνα. Θαμπώθηκα είναι η σωστή λέξη από όλα όσα έβλεπαν τα μάτια μου… πέρλες, κορδόνια, κρύσταλλα, στοιχεία, ημιπολύτιμες πέτρες και άλλα πολλά, όλα συγκεντρωμένα σε έναν χώρο! Αμέσως, ασυναίσθητα άρχισαν να δημιουργούνται στο μυαλό μου εικόνες και συνδυασμοί των διάφορων υλικών. Άρχισα να φαντάζομαι πώς θα παντρέψω τα υλικά μεταξύ τους για να δημιουργήσω τα πιο όμορφα κοσμήματα που θα ομορφαίνουν τις γυναίκες γύρω μου και θα τις κάνουν να νιώθουν ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!

Μόλις λοιπόν έφτιαξα τα πρώτα σχέδια, οι εντυπώσεις από όποιον τα έβλεπε ήταν τόσο θετικές που άρχισαν να με ρωτούν πώς μπορούν να τα κάνουν δικά τους! Ο ενθουσιασμός μου και η έμπνευση μου μεγάλωναν μέρα με τη μέρα ώσπου αποφάσισα να ανοίξω μία σελίδα όπου να μπορώ να παρουσιάζω τις δημιουργίες μου. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία!

Όσο περνούσε ο καιρός και μεγάλωνε η συλλογή μου τόσο μεγάλωνε και η παρέα που δημιουργήθηκε και σιγά σιγά αναπτύχθηκαν μεταξύ μας σχέσεις έως και φιλικές! Μέσα από τη προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε, η ευθύνη που νιώθω για να φανούν τα κοσμήματα μου αντάξια των προσδοκιών σας είναι τόσο μεγάλη που πρώτο μου μέλημα, είναι το κόσμημα που φτάνει στα χέρια σας να είναι φτιαγμένο από τα καλύτερα υλικά και με τέτοιο τρόπο ώστε να το χαρείτε για πολύ πολύ καιρό! Η συλλογή Alex and the jewel, ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά με καινούρια σχέδια, φτιαγμένα με αγάπη και πολύ θετική διάθεση, με ένα και μόνο σκοπό.

Να αναδείξει την ομορφιά που κάθε μία από εμάς κρύβει μέσα της.

Αλεξία

Product added to wishlist