Πώς να διαλέξω κοσμήματα που ταιριάζουν με τον χρωματικό τόνο του δέρματος μου;

Πως μπορεί να μας βοηθήσει, το να γνωρίζουμε την απόχρωση του δέρματος μας, για να βρούμε τα ιδανικά για εμάς κοσμήματα;

Περισσότερα
Alex
0 comments
662 views

Πώς να συνδυάσεις τους κρίκους σου

Τώρα, υπάρχουν πολλοί τρόποι να φορέσεις τους κρίκους σου!Αφού αυτός ο τύπος σκουλαρικιών ήρθε ξανά δυναμικά στο προσκήνιο, διάβασε παρακάτω και μάθε πώς να υιοθετήσεις κι εσύ αυτή την τάση της μόδας!

Περισσότερα
Alex
0 comments
385 views

Τι είδους σκουλαρίκια να ταιριάξω αναλόγως με το χτένισμα μου!

Το να διαλέξεις τα σωστά σκουλαρίκια και να ταιριάξουν με το χτένισμα σου, είναι μία "λεπτομέρεια" που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στο σύνολο σου! Τα σκουλαρίκια είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ για να τραβήξουν τα βλέμματα στο πρόσωπό σου, όπως επίσης και να κάνουν μία εντυπωσιακή αντίθεση και με το χτένισμα σου! Για να σιγουρευτείς ότι το σύνολο είναι αυτό που θέλεις, είναι σημαντικό να κάνεις το σωστό συνδυασμό!

Περισσότερα
Alex
0 comments
359 views

Πώς να βρω το σωστό μέγεθος δαχτυλιδιού για μένα;

Εάν σου αρέσουν τα δαχτυλίδια, σε όποιο δάχτυλο και εάν προτιμάς να τα φοράς, θα πρέπει πάντα να γνωρίζεις το νούμερο του δαχτυλιδιού που θέλεις να παραγγείλεις

Περισσότερα
Alex
0 comments
565 views

Φροντίδα των κοσμημάτων μας

Και επειδή ο,τι αγαπάμε το φροντίζουμε, ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε, ας δούμε τι πρέπει να προσέχουμε στη φροντίδα των αγαπημένων μας αξεσουάρ!

Περισσότερα
Alex
0 comments
378 views
Product added to wishlist