Το σωστό layering στα κολιέ και 5 σημεία που πρέπει να προσέξεις!

Η τοποθέτηση μενταγιόν σε στρώσεις έχει γίνει δημοφιλής τάση τα τελευταία χρόνια και είναι σίγουρα ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσεις μια μοναδική πινελιά στο ντύσιμό σου. Είτε φοράς ένα είτε πολλά μενταγιόν, το σωστό layering μπορεί να βελτιώσει την εμφάνισή σου και να προσθέσει μια πινελιά προσωπικού στυλ.

Περισσότερα
Alex
0 comments
344 views

5 συμβουλές για να συνδυάσεις σωστά τα βραχιόλια.

Τα βραχιόλια είναι πάντα ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσεις λίγη επιπλέον αίσθηση στην εμφάνισή σου

Περισσότερα
Alex
0 comments
458 views

Πώς να διαλέξω κοσμήματα που ταιριάζουν με τον χρωματικό τόνο του δέρματος μου;

Πως μπορεί να μας βοηθήσει, το να γνωρίζουμε την απόχρωση του δέρματος μας, για να βρούμε τα ιδανικά για εμάς κοσμήματα;

Περισσότερα
Alex
0 comments
1653 views

Πώς να συνδυάσεις τους κρίκους σου

Τώρα, υπάρχουν πολλοί τρόποι να φορέσεις τους κρίκους σου!Αφού αυτός ο τύπος σκουλαρικιών ήρθε ξανά δυναμικά στο προσκήνιο, διάβασε παρακάτω και μάθε πώς να υιοθετήσεις κι εσύ αυτή την τάση της μόδας!

Περισσότερα
Alex
0 comments
716 views

Τι είδους σκουλαρίκια να ταιριάξω αναλόγως με το χτένισμα μου!

Το να διαλέξεις τα σωστά σκουλαρίκια και να ταιριάξουν με το χτένισμα σου, είναι μία "λεπτομέρεια" που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στο σύνολο σου! Τα σκουλαρίκια είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ για να τραβήξουν τα βλέμματα στο πρόσωπό σου, όπως επίσης και να κάνουν μία εντυπωσιακή αντίθεση και με το χτένισμα σου! Για να σιγουρευτείς ότι το σύνολο είναι αυτό που θέλεις, είναι σημαντικό να κάνεις το σωστό συνδυασμό!

Περισσότερα
Alex
0 comments
632 views

Πώς να βρω το σωστό μέγεθος δαχτυλιδιού για μένα;

Εάν σου αρέσουν τα δαχτυλίδια, σε όποιο δάχτυλο και εάν προτιμάς να τα φοράς, θα πρέπει πάντα να γνωρίζεις το νούμερο του δαχτυλιδιού που θέλεις να παραγγείλεις

Περισσότερα
Alex
0 comments
1028 views

Φροντίδα των κοσμημάτων μας

Και επειδή ο,τι αγαπάμε το φροντίζουμε, ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε, ας δούμε τι πρέπει να προσέχουμε στη φροντίδα των αγαπημένων μας αξεσουάρ!

Περισσότερα
Alex
0 comments
738 views
Product added to wishlist