Το σωστό layering στα κολιέ και 5 σημεία που πρέπει να προσέξεις!

Η τοποθέτηση μενταγιόν σε στρώσεις έχει γίνει δημοφιλής τάση τα τελευταία χρόνια και είναι σίγουρα ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσεις μια μοναδική πινελιά στο ντύσιμό σου.

Είτε φοράς ένα είτε πολλά μενταγιόν, το σωστό layering μπορεί να βελτιώσει την εμφάνισή σου και να προσθέσει μια πινελιά προσωπικού στυλ.

Ωστόσο, το layering μπορεί επίσης να είναι προκλητικό, οπότε εδώ ακολουθούν πέντε συμβουλές και κόλπα για να αποκτήσεις την τέλεια εμφάνιση με μενταγιόν.

1. Επίλεξε ένα εστιακό σημείο: Το πρώτο βήμα για τη χρήση μενταγιόν είναι να επιλέξεις ένα σημείο εστίασης. Αυτό είναι το κύριο κομμάτι που θα λειτουργήσει σαν βάση για το layering σου και θα αποτελέσει ένα σημείο εκκίνησης για τα υπόλοιπα κομμάτια σου. Το σημείο εστίασης μπορεί να είναι ένα statement μενταγιόν ή ένα πιο διακριτικό σχέδιο, αλλά θα πρέ

πει να είναι το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό κομμάτι στο layering σου.

2. Άλλαξε το μήκος: Αφού επιλέξεις το σημείο εστίασής σου, ήρθε η ώρα να αλλάξεις το μήκος των μενταγιόν σου. Η ιδέα είναι να δημιουργήσεις μια συνολική ισορροπημένη εμφάνιση, επομένως επίλεξε μενταγιόν διαφορετικού μήκους για να προσθέσεις ενδιαφέρον και διάσταση στο layering σου. Ένας γενικός, εμπειρικός κανόνας είναι να επιλέξεις ένα μακρύτερο μενταγιόν, ένα μενταγιόν μεσαίου μήκους και ένα πιο κοντό μενταγιόν.

3. Mix and match: Ένα άλλο κλειδί για το layering είναι να αναμειγνύεις και να ταιριάζεις διαφορετικά στυλ και υφές μενταγιόν. Για παράδειγμα, δοκίμασε να συνδυάσεις ένα ογκώδες κομμάτι με ένα λεπτό μενταγιόν ή να συνδυάσεις ένα απλό μενταγιόν με ένα πιο περίπλοκο. Αυτό θα προσθέσει βάθος και ενδιαφέρον στο layering σου και θα το κάνει να φαίνεται πιο κομψό.

4. Σκέψου το κολιέ: Το κολιέ που θα επιλέξεις να φορέσεις με τα μενταγιόν σου είναι επίσης σημαντικό. Επίλεξε μια διακριτική και λεπτή αλυσίδα για να δημιουργήσεις μια σικ εμφάνιση ή μια πιο χοντρή και πιο εντυπωσιακή αλυσίδα για να κάνεις το layering σου πιο τολμηρό. Λάβε υπόψη ότι το κολιέ που θα επιλέξεις πρέπει να συμπληρώνει τα μενταγιόν σου και όχι να τα υπερκαλύπτει.

5. Παίξε με την αναλογία: Τέλος, παίξε με την αναλογία όταν φοράς μενταγιόν. Για παράδειγμα, δοκίμασε να συνδυάσεις ένα μικρό μενταγιόν με ένα μεγαλύτερο ή να βάλεις δύο μικρά μενταγιόν μαζί για μια πιο διακριτική εμφάνιση. Ο πειραματισμός με διαφορετικές αναλογίες μπορεί να σε βοηθήσει να βρείς την τέλεια ισορροπία για το layering σου.

Πού καταλήγουμε λοιπόν; Το layering μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός και δημιουργικός τρόπος για να βελτιώσεις την εμφάνισή σου και να εκφράσεις το προσωπικό σου στυλ.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές και κόλπα, μπορείς να αποκτήσεις το τέλειο layering look με μενταγιόν και να κάνεις μια δήλωση με τα κοσμήματά σου. Προχώρησε, λοιπόν, δοκίμασε να βάλεις διαφορετικά μενταγιόν και διασκέδασε με τα αξεσουάρ σου!

Είμαι η Αλεξία, σχεδιάστρια των κοσμημάτων της Alex and the Jewel και θα χαρώ να διαβάσω ένα σχόλιο σου ή μία κριτική σου στη σελίδα μας στο Facebook εάν αυτό το άρθρο σου φάνηκε χρήσιμο!

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist