Πώς να βρω το σωστό μέγεθος δαχτυλιδιού για μένα;

Πώς να βρω το σωστό μέγεθος δαχτυλιδιού για μένα;

Εάν σου αρέσουν τα δαχτυλίδια σε όποιο δάχτυλο και εάν προτιμάς να τα φοράς, θα πρέπει πάντα να γνωρίζεις το νούμερο του δαχτυλιδιού που θέλεις να παραγγείλεις, σωστά; Σωστά!

Εάν πάλι αγοράσεις για κάποιον άλλον, ο καλύτερος τρόπος να βρεις το σωστό μέγεθος δαχτυλιδιού είναι να τον ρωτήσεις!
Εάν όμως σχεδιάζεις μία έκπληξη, ζητά βοήθεια από φίλους και οικογένεια.
Αυτοί μπορούν να ρωτήσουν χωρίς να κινήσουν υποψίες.

Με το internet να μας προσφέρει πρόσβαση σε κυριολεκτικά οτιδήποτε χρειαζόμαστε από κάθε γωνιά της γης, σπανίως χρειάζεται να φύγουμε από την άνεση του σπιτιού μας για να κάνουμε οτιδήποτε.

Το ίδιο λοιπόν θα πρέπει να ισχύει και όταν χρειάζεται να μετρήσουμε το μέγεθος του δαχτυλιδιού πριν από μία παραγγελία μας.

Εάν η αγορά αφορά εσένα επίσης υπάρχουν διάφορες μέθοδοι να βρεις το μέγεθος του δαχτυλιδιού.

Α. Χρησιμοποίησε ένα χαρτί
.............................................
Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να καταλάβεις το μέγεθος του δαχτυλιδιού που σου ταιριάζει είναι να μετρήσεις το δάχτυλό σου με μία λωρίδα χαρτιού.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

1. Ξεκίνα κόβοντας μία λωρίδα χαρτιού η οποία να είναι περίπου 10 εκατοστά σε μήκος και 1 εκατοστό σε φάρδος.
2. Τύλιξε το χαρτί γύρω από τη βάση του δαχτύλου που σε ενδιαφέρει και μετά σημείωσε με ένα στυλό το σημείο όπου το χαρτί επανωτίζει.

ISLAM STORE | How to know the ring size
3. Όταν βρεις αυτή την μέτρηση, χρησιμοποίησε τον πίνακα μας για να βρεις το αντίστοιχο μέγεθος δαχτυλιδιού.

How to Measure Ring Size At Home | Online Ring Size Chart Cm to Inches 2021

4. Εάν το μέγεθος του δαχτύλου σου πάνω από την άρθρωση διαφέρει πολύ από το μέγεθος της άρθρωσης της ίδιας, μέτρησε την άρθρωση επίσης. Τότε, διάλεξε το μέγεθος που βρίσκεται ανάμεσα στους δύο αυτούς αριθμούς.

Β. Μέτρησε ένα δαχτυλίδι που ήδη έχεις.
…………………………………………….
Εάν έχεις ένα δαχτυλίδι το οποίο σου ταιριάζει καλά, τότε χρησιμοποίησε ένα χάρακα για να μετρήσεις την εσωτερική διάμετρο του δαχτυλιδιού αυτού με τον παρακάτω τρόπο:
1. Πάρε το χάρακα σου και μέτρησε την εσωτερική διάμετρο του δαχτυλιδιού τοποθετώντας το χάρακα ακριβώς στη μέση του κύκλου, ώστε να πάρεις το μεγαλύτερο δυνατό νούμερο.
2. Πάρε την διάμετρο της μέτρησης σε χιλιοστά και χρησιμοποίησε το πίνακα μετατροπής μας για να βρεις το μέγεθος του δαχτυλιδιού.

How do I measure my ring size? – ELVIE JEWELS
Κάποιες από μας είτε επειδή έτυχε μία φορά να το δούμε και να το θυμόμαστε είτε επειδή αγοράζουμε συχνά κοσμήματα και λατρεύουμε τα δαχτυλίδια, γνωρίζουμε το μέγεθος του δαχτυλιδιού που φοράμε!
Πολλές όμως είναι αυτές που δε γνωρίζουμε το μέγεθος του δαχτυλιδιού και σε μία διαδικτυακή αγορά προβληματιζόμαστε ποιο μέγεθος να διαλέξουμε.

Νομίζω πως από τους παραπάνω τροπους μπορείς να βρεις εύκολα αυτόν που ταιριάζει καλύτερα σε σένα και μέσα σε λίγα λεπτά να βρεις το ιδανικό μέγεθος δαχτυλιδιού.

Εάν πάλι χρειαστείς την βοήθεια μου μην διστάσεις φυσικά να με βρεις εδώ.

Πολλά και ιδιαίτερα χειροποίητα δαχτυλίδια μπορείς να βρεις εδώ.

Για περισσότερα άρθρα και συμβουλές σχετικές με τον κόσμο των κοσμημάτων και της μόδας περιηγήσου στην ιστοσελίδα μας! Ακολούθησέ μας επίσης στο Facebook και στο Instagram.

Είμαι η Αλεξία  σχεδιάστρια της Alex and the Jewel και  θα χαρώ να διαβάσω σε ένα σχόλιο σου ή σε μία κριτική σου στη σελίδα μας στο Facebook, εάν αυτό το άρθρο σου φάνηκε χρήσιμο!

 

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist