Τι κοσμήματα να επιλέξω όταν βγαίνω έξω για καφέ

Τα κοσμήματα είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να βελτιώσει άμεσα την εμφάνισή σου και να προσθέσει μια πινελιά στυλ στο ντύσιμό σου.

Όταν πρόκειται να βγείς για καφέ, θέλεις να επιλέξεις κοσμήματα που συμπληρώνουν το casual ντύσιμό σου, ενώ παράλληλα να κάνεις με το outfit σου μια δήλωση.

Πώς όμως θα το πετύχεις αυτό; Ακολουθούν ορισμένες επιλογές που πρέπει σίγουρα να εξετάσεις. 

Σκουλαρίκια

Τα σκουλαρίκια με καρφιά από διάφορα μέταλλα ή ημιπολύτιμους λίθους μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά κομψότητας σε ένα casual ντύσιμο σε μία έξοδο για καφέ.

Τα σκουλαρίκια κρίκοι σε μεσαίο μέγεθος μπορούν επίσης να είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια πιο χαλαρή εμφάνιση. Εάν νιώθεις τολμηρή, δοκίμασε ένα statement ζευγάρι σκουλαρίκια που είναι εντυπωσιακά και ταυτόχρονα κομψά.

Κολιέ

Ένα απλό κρεμαστό κολιέ μπορεί να κάνει μια υπέροχη δήλωση όταν συνδυάζεται με ένα απλό ντύσιμο. Μπορείς να επιλέξεις μια λεπτή αλυσίδα με μικρό μενταγιόν ή να επιλέξεις ένα choker για μια πιο μοντέρνα εμφάνιση. 

Αν προτιμάς statement κομμάτια, δοκίμασε ένα τολμηρό κολιέ με μεγάλο μενταγιόν ή ένα πολυεπίπεδο κολιέ για μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Βραχιόλια

Τα βραχιόλια είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για να προσθέσεις μια πινελιά στυλ στην εμφάνιση σου όταν βγαίνεις με την παρέα σου για έναν χαλαρό καφέ. Ένα λεπτό βραχιόλι σε χρυσό ή ασημί μπορεί να είναι η τέλεια προσθήκη σε ένα casual ντύσιμο, ενώ ένας συνδυασμός από χάντρες ή βραχιόλια γούρι μπορεί να προσθέσει μια μποέμ πινελιά. Αν ψάχνεις για κάτι πιο εντυπωσιακό, δοκίμασε ένα statement βραχιόλι με μεγάλες, πολύχρωμες πέτρες ή περίτεχνα σχέδια.

Δαχτυλίδια

Τα δαχτυλίδια μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσεις ένα pop ή boho άρωμα στο ντύσιμο σου. Τα διακριτικά, μινιμαλιστικά δαχτυλίδια είναι μια διαχρονική επιλογή, ενώ τα εντυπωσιακά δαχτυλίδια σε διάφορα στυλ μπορούν να προσθέσουν μια διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη νότα. Αν προτιμάς statement κομμάτια, δοκίμασε ένα τολμηρό δαχτυλίδι κοκτέιλ με μεγάλο ημιπολύτιμο λίθο ή με περίτεχνο σχέδιο.Οπότε τι μας μένει από όλα αυτά; Όσον αφορά την επιλογή κοσμήματος για μια έξοδο για καφέ, είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη το συνολικό στυλ που θέλεις να πετύχεις.

Επίλεξε κομμάτια που συμπληρώνουν το ντύσιμό σου, είτε πρόκειται για κλασική, κομψή ή παιχνιδιάρικη εμφάνιση. Είτε έτσι είτε αλλιώς πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως με τα κατάλληλα κοσμήματα, μπορείς να ανεβάσεις το ντύσιμο σου στο επόμενο επίπεδο και να νιώσεις αυτοπεποίθηση απολαμβάνοντας το αγαπημένο σου ρόφημα.

Είμαι η Αλεξία, σχεδιάστρια των κοσμημάτων της Alex and the Jewel και θα χαρώ να διαβάσω ένα σχόλιο σου ή μία κριτική σου στη σελίδα μας στο Facebook εάν αυτό το άρθρο σου φάνηκε χρήσιμο!

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist