Τι κοσμήματα να επιλέξω όταν βγαίνω έξω για καφέ

Όταν πρόκειται να βγείς για καφέ, θέλεις να επιλέξεις κοσμήματα που συμπληρώνουν το casual ντύσιμό σου, ενώ παράλληλα να κάνεις με το outfit σου μια δήλωση.

Περισσότερα
Alex
0 comments
331 views

10 συμβουλές για να κάνεις τα κοσμήματα σου να κρατήσουν για πάντα!

Τα κοσμήματα είναι αδιαμφισβήτητα ένα διαχρονικό αξεσουάρ που προσθέτει κομψότητα και στυλ σε κάθε ντύσιμο. Είτε λοιπόν πρόκειται για ένα statement κομμάτι είτε για ένα απλό μενταγιόν, τα κοσμήματα έχουν την ικανότητα να αναδεικνύουν την εμφάνισή σου και να σε κάνουν να νιώθεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Περισσότερα
Alex
0 comments
310 views

5 πράγματα για την πέτρα αιματίτη στα κοσμήματα που ίσως δεν γνωρίζεις

Ο αιματίτης είναι ένας δημοφιλής και ευπροσάρμοστος ημιπολύτιμος λίθος που χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή κοσμημάτων. Γνωστός για τη μοναδική μεταλλική γυαλάδα και την ενέργεια γείωσης του, ο αιματίτης έχει εκτιμηθεί για την ομορφιά και τις θεραπευτικές του ιδιότητες εδώ και αιώνες.

Περισσότερα
Alex
0 comments
236 views

Πώς να φορέσεις τα statement κοσμήματα σου

Τα statement κοσμήματα, είτε είναι κολιέ είτε σκουλαρίκια είναι ένας απίθανος τρόπος να προσθέσεις λίγη υπερβολή στην εμφάνιση σου! Όμως ξέρεις πως να φορέσεις και να επιλέξεις το κατάλληλο statement κόσμημα για να φαίνεσαι super στυλάτη;

Περισσότερα
Alex
0 comments
693 views

Πώς να διαλέξεις το τέλειο κόσμημα δώρο

Όταν προσπαθιείς να επιλέξεις ένα κόσμημα για να το κάνεις δώρο, είναι λογικό να ανησυχείς λίγο για την επιλογή σου. Εάν επιλέγεις ένα κόσμημα για μια ιδιαίτερη περίσταση ή ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, τότε σίγουρα θέλεις και το δώρο σου να είναι ιδιαίτερο και να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου!

Περισσότερα
Alex
0 comments
609 views

Εσύ, "Μάρτη" φοράς;

"Μάρτης" αποκαλείται το έθιμο σύμφωνα με το οποίο, ένα φτιαγμένο από κόκκινο και άσπρο σχοινάκι βραχιόλι ή κλωστές που έχουν στριφτεί ή πλεχτεί σχηματίζοντας βραχιόλι, και φοριέται από την 1η Μαρτίου και για όλο τον μήνα, στην Ελλάδα αλλά και σε κάποιες άλλες χώρες.

Περισσότερα
Alex
0 comments
1390 views
Product added to wishlist