Πώς να φορέσεις τα statement κοσμήματα σου

Τα statement κοσμήματα, είτε είναι κολιέ είτε σκουλαρίκια είναι ένας απίθανος τρόπος να προσθέσεις λίγη υπερβολή στην εμφάνιση σου!

Όμως ξέρεις πως να φορέσεις και να επιλέξεις το κατάλληλο statement κόσμημα για να φαίνεσαι super στυλάτη;

Λοιπόν είσαι τυχερή γιατί είμαι εδώ για να σε βοηθήσω!

Τα κοσμήματα αυτής κατηγορίας είτε πρόκειται για σκουλαρίκια είτε για κολιέ συνδυάζονται φανταστικά με ένα πολύ απλό έως «βαρετό» σύνολο!

Θα τραβήξουν την προσοχή και θα προσθέσουν το δικό σου προσωπικό στυλ ώστε σίγουρα να ξεχωρίζεις από το πλήθος!

Τώρα είναι η στιγμή να τσεκάρεις τις οδηγίες μου στο πώς θα κάνεις mix and match τα κοσμήματα σου!

 

Τι να φορέσεις με statement κοσμήματα

Γενικά είναι καλή ιδέα να σετάρεις τα statement κοσμήματα σου και τα άλλα "υπερβολικά" αξεσουάρ με ένα πιο απλό ντύσιμο έτσι ώστε τα αξεσουάρ να είναι στο επίκεντρο της προσοχής και να μην ανταγωνίζονται έντονα μοτίβα ή χρώματα στα ρούχα.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δε θα πρέπει να είσαι καλοντυμένη όταν φοράς statement κοσμήματα. Όμως, σαν κανόνας υπερισχύει η πεποίθηση πως πρέπει να επιλέγεις απλά και λιτά σχέδια ρούχων.

 

Αλλά….

Θυμήσου ότι και οι κανόνες έχουν φτιαχτεί για να σπάνε!

Εάν σου αρέσουν λοιπόν τα πολύ φορτωμένα σχέδια και χρωματικά έντονα ρούχα με statement κοσμήματα τότε μην καταπιέζεσαι!

Άλλωστε ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να ντύνεται όπως νιώθει, αλλά και με τον τρόπο που τον κάνει να αισθάνεται σιγουριά και αυτοπεποίθηση!

Τα statement κοσμήματα σίγουρα μας βοηθούν να εναλλάσσουμε τον τρόπο που φοράμε το ίδιο ρούχο και να το κάνουμε ακόμη πιο ενδιαφέρον!

 

Dressing down

Ένα πολύ καθημερινό ντύσιμο συχνά συνδυάζεται φανταστικά με statement κοσμήματα.

Μπορείς να επιλέξεις να συνδυάσεις ένα statement κολιέ ή ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια με ένα απλό λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι και το αγαπημένο σου τζιν έτσι ώστε να τα αναβαθμίσεις και να τα κάνεις ακόμη πιο ενδιαφέροντα!

 

Φυσικά και τα πιο επίσημα outfits επίσης δουλεύουν πολύ καλά.

Ένα σικ και απλό μαύρο φόρεμα με ένα μεγάλο κολιέ ή ένα ζευγάρι κρεμαστά μεγάλα σκουλαρίκια μπορούν να είναι πολύ στιλάτα και εντυπωσιακά!

 

Statement κολιέ

Εάν θα επιλέξεις ένα statement κολιέ, σκέψου το είδος του κολιέ που θα φορέσεις και το μήκος του κολιέ που σου ταιριάζει.

Τα statement κομμάτια μπορούν να φορεθούν πιο ψηλά, κοντά στον λαιμό σε γυμνό δέρμα και να φαίνονται μερικώς από ένα μισόκλειστο πουκάμισο.

Εναλλακτικά μπορείς να φορέσεις ένα μακρύ statement κολιέ πάνω από ένα λιτό ρούχο.

Επίσης μπορεί να σε ενδιαφέρει να κάνεις layering διάφορα κολιέ διαφορετικού μήκους για να προσδώσεις ένα ακόμη πιο ενδιαφέρον τόνο και λάμψη στο look σου!

 

Statement σκουλαρίκια

Τα σκουλαρίκια επίσης λειτουργούν υπέροχα σαν statement κομμάτια.

Εάν ορίσεις τα σκουλαρίκια σαν κεντρικό κόσμημα τότε δεν θα χρειαστεί να φορέσεις κολιέ και ίσως και κανένα άλλο κόσμημα!

Εάν όμως θελήσεις κάποια ακόμα κομμάτια συμπληρωματικά, τότε καλύτερα να επιλέξεις ανάμεσα σε βραχιόλια και δαχτυλίδια που πιο πολύ θα συμπληρώσουν το look, παρά θα τραβήξουν την προσοχή από το κεντρικό σου κομμάτι.

 

Statement δαχτυλίδια

Γενικά τα cocktail κομμάτια λειτουργούν απίθανα ως statement δαχτυλίδια!

Δοκίμασε κάτι μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό από ότι συνήθως φοράς.

Πιθανότητα δεν θα φορέσεις άλλα δαχτυλίδια αλλά εάν το κάνεις, μπορείς στο ένα χέρι να βάλεις το εντυπωσιακό σου κομμάτι και στο άλλο χέρι να κρατήσεις το δαχτυλίδι που έχει συναισθηματική αξία για εσένα.

 

Επίσης αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φορέσεις σχεδόν σε όλα σου τα δάχτυλα δαχτυλίδια ίδιας φιλοσοφίας και έτσι συνολικά να δώσεις το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θέλεις!

 

Τα δικά μας statement κοσμήματα είναι όλα σχέδια φτιαγμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, πολλά με λαμπερές ημιπολύτιμες πέτρες, καθώς και κρύσταλλα Τσεχίας!

Μπορείς να περιηγηθείς και να τα ανακαλύψεις όλα εδώ!

Εάν πάλι χρειάζεσαι οποιαδήποτε βοήθεια μη διατάσεις να μου στείλεις μήνυμα.

 

Άλλωστε πέρα από όλα, το καλύτερο κόσμημα για εσένα είναι το κόσμημα που σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή!

 

Είμαι η Αλεξία, σχεδιάστρια της Alex and the Jewel και θα χαρώ να διαβάσω σε ένα σχόλιο σου ή μία κριτική στη σελίδα μας στο Facebook εάν αυτό το άρθρο σου φάνηκε χρήσιμο!

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist