ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ

Για την Ελλάδα

Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή ή μια αλλαγή παρακαλούμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την εταιρεία μας 694 600 8512 (εκτός σαββατοκύριακου & αργιών) ή μέσω e-mail: e-shop@alexandthejewel.gr προκειμένου να γίνει η σχετική συνεννόηση.

Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών. Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι σωστά συσκευασμένα ώστε να μην υποστούν φθορά κατά τη μεταφορά τους.

Λόγοι επιστροφής:

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα alexandthejewel.gr για τους παρακάτω λόγους:

    1)  Διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε (μη προβληματικό είδος - λάθος εκτέλεση παραγγελίας από alexandthejewel.gr)

    2)  Δεν έχετε αποσφραγίσει το είδος και μετανιώσατε για την τελική σας επιλογή . (μη προβληματικό είδος) .

Όροι επιστροφής και διαδικασία επιστροφής των παραπάνω περιπτώσεων:

1) Στην περίπτωση επιστροφής μη προβληματικού είδους λόγω λάθους εκτέλεσης της παραγγελίας σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα alexandthejewel.gr, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο την εταιρεία μας! Θα φροντίσουμε να καλυφτείτε άμεσα με το σωστό είδος/είδη και στην περίπτωση μη διάθεσης του είδους να πιστωθείτε το καταβληθέν ποσό εφόσον το έχετε προεξοφλήσει. Θα σας παρακαλούσαμε σε αυτή την περίπτωση επιστροφής να επιστρέψετε το λάθος εμπόρευμα στην αρχική του κατάσταση όπως το είχατε παραλάβει κατά την αποστολή μας.

2) Στην περίπτωση που μετανιώσατε για την ηλεκτρονική σας επιλογή του είδους (μη προβληματικό), μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την αγορά με την προϋπόθεση το είδος να διατηρηθεί στην αρχική του συσκευασία. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εφόσον έχει παραποιηθεί η εξωτερική/εσωτερική συσκευασία. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από εσάς. Η πίστωση του είδους εκτελείται άμεσα από τη στιγμή που πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις .

Προκειμένου να επιστρέψετε το προϊόν σας παρακαλούμε αποστείλατε e-mail στο e-shop@alexandthejewel.gr αναφέροντας τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας σας και το λόγο επιστροφής. Εκπρόσωπος της alexandthejewel.gr σύντομα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας και μέσω e-mail αλλά και τηλεφωνικά.

Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 694 600 8512  ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10.00-17.00 (εκτός αργιών) για πληροφορίες.

Αλλαγές και επιστροφές σε ειδικές παραγγελίες δεν πραγματοποιούνται.

Επίσης τα χρήματα μπορούν είτε να πιστωθούν στο όνομά σας για επόμενη παραγγελία είτε να επιστραφούν σε τραπεζικό σας λογαριασμό, σύμφωνα με την επιθυμία σας εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Ακύρωση παραγγελίας

Η ολοκλήρωση της παραγγελίας πραγματοποιείται με την αποδοχή των Όρων Χρήσης της επιχείρησης και την Οριστική Υποβολή αυτής. Μέχρι το σημείο της Οριστικής Υποβολής, ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την προς ολοκλήρωση παραγγελία του οποιαδήποτε στιγμή. Από την στιγμή της Οριστικής Υποβολής και μετά, η ακύρωση πραγματοποιείται σε συνεννόηση του πελάτη με το κατάστημα είτε τηλεφωνικά τις ώρες επικοινωνίας στο  694 600 8512  είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] με ένδειξη «Ακύρωση Παραγγελίας» και τον κωδικό αυτής, εφόσον η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί ακόμη. Στην περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί, τα έξοδα επιστροφής ανέρχονται σε 4,00€ και επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για το εξωτερικό

Στην περίπτωση που η αποστολή της παραγγελίας σας έχει γίνει σε χώρα έκτος Ελλάδας τότε για τα έξοδα αποστολής της αλλαγής ή επιστροφής επιβαρύνεται ο πελάτης.

Product added to wishlist